Två kvinnor på som ler och går bredvid varandra

I hjärtat av staden och nära världen

165

Hyresrätter

Via Sigtuna Bostadsförmedling har du möjlighet att flytta in i våra nya fina hyresrätter.

46

Bostadsrätter

Ljusa fina lägenheter med service runt knuten och världen runt hörnet.

Ny fas i livet – bo i en välkomnande och livfull stadsmiljö

Flytta in i en av våra nya ljusa bostäder i hjärtat av staden, med världen runt hörnet. Utanför dörren har du tillgång till det du behöver och du behöver inte åka långt för att komma ut i världen. Njut av gemenskapen och pulsen i ett nytt område som följer dig in i livets nästa fas. Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Hyresrätter som tar dig ut i världen

Checka in hos en värd som tar dig ut i världen med våra nya hyresrätter. Det är nära till både service och kommunikationer. Vi bjuder på en livfull och välkomnande stadsmiljö, där du står i centrum.

Sigtuna Bostadsförmedling

Antal lägenheter

165 Hyresrätter

Preliminär inflyttning

2024

Storlek

1-5 ROK

Renderad byggnad

Hos oss står du i centrum

I nästan 70 år har SigtunaHem utvecklat bostäder i regionen och du har nu möjlighet att bli en del av Stationshusen. Allt vi gör utgår från dig och därför satsar vi på attraktiva boendemiljöer med långsiktighet och hållbarhet i fokus.

Vi är enormt stolta över förtroendet att utveckla Stationshusen. Vi vill skapa en plats och en boendemiljö som lyfter hela staden. Vi vill föra samman gemenskap, service och närhet till kommunikationer på ett sätt som underlättar vardagen för dig.

Från första spadtag till skylten på dörren präglas arbetet av omtanke, och vi öppnar upp kön för alla som är intresserade av våra nya bostäder. Välkommen till ett nytt liv!

Ljusa bostadsrätter med världen runt hörnet

Flytta in i någon av våra nya bostadsrätter, utformade för att ge dig avkoppling och inspiration. Hitta den storlek som passar dig och häng med på resan!

Antal lägenheter

46 Bostadsrätter

Preliminär inflyttning

2024

Storlekar

1-4 ROK

Finklädd man som håller i bukett

Nyfiken på våra bostadsrätter?

Ta chansen och anmäl ditt intresse för våra kommande bostadsrätter, i hjärtat av staden.